• Mon. Dec 5th, 2022

VietDC.net

Information about Vietnamese in Washington DC area, events and news,

Capital One Café signed lease for third Washington, D.C. location at MLK Gateway in Anacostia

ByadminDC

Aug 16, 2020


SOURCE: The Menkiti Group or prnewswire.com


hNóm Menkiti chào đón Capital One Café đến MLK Gateway
Capital One Café ký thuê địa điểm thứ ba ở Washington, D.C. tại MLK Gateway ở khu lịch sử Anacostia

WASHINGTON, D.C.
Ngày 13 tháng 8 năm 2020

Menkiti Group là một công ty dịch vụ bất động sản tích hợp thuộc sở hữu thiểu số tại địa phương có trụ sở tại DC tập trung vào việc nâng cao các khu dân cư đô thị, hôm nay đã thông báo rằng Capital One Café sẽ là khách thuê mới nhất tại khu lịch sử Dự án Anacostia MLK Gateway của họ mở cửa vào năm 2021. Nằm ở góc đường Good Hope và Martin Luther King Jr. Avenue SE, MLK Gateway đang được phát triển bởi The Menkiti Group và sẵn sàng trở thành trung tâm xúc tác của thương mại và bán lẻ mặt tiền đường, thúc đẩy cơ hội kinh tế ở trung tâm lịch sử của Anacostia.

Giai đoạn Một của MLK Gateway bao gồm kết hợp các mục đích sử dụng thương mại và có tính năng khôi phục 14.000 bộ vuông bán lẻ ở tầng trệt cũng như 20.000 bộ vuông văn phòng mới xây. Dự án được hỗ trợ bởi Enlightening Inc. là một công ty công nghệ thông tin và an ninh mạng từng đoạt giải thưởng sẽ chuyển trụ sở mới của mình đến MLK Gateway. Thiết kế của dự án bao gồm và kết hợp các mặt tiền lịch sử hiện có của địa điểm và là bối cảnh phong phú cho một tâm điểm mới của thương mại, văn hóa và công nghệ với sự kết hợp sôi động của bán lẻ phục vụ khu vực lân cận.

“Tầm nhìn của chúng tôi đối với MLK Gateway luôn là tạo ra một dự án hướng tới cộng đồng nhằm thúc đẩy tác động của các khu vực lân cận”, Bo Menkiti nói (người sáng lập và giám đốc điều hành của The Menkiti Group – founder and chief executive officer of The Menkiti Group). “Cơ hội để Capital One Café tham gia với chúng tôi với tư cách là khách thuê tại MLK Gateway tiếp tục thực hiện sứ mệnh của chúng tôi là nâng cao lịch sử Anacostia với các dịch vụ lân cận hỗ trợ sự tham gia của cộng đồng và sức sống kinh tế.”

Capital One Café sẽ chiếm khoảng 3.700 bộ vuông tại MLK Gateway mang đến không gian này những dịch vụ ngân hàng và thiết kế được mô phỏng lại. Quán sẽ cung cấp một quán cà phê và trà với đầy đủ dịch vụ với đồ ăn và thức uống có nguồn gốc địa phương, Wi-Fi miễn phí, cũng như các ngóc ngách và phòng họp để công chúng sử dụng làm không gian làm việc hợp tác. Được thiết kế có chủ ý để mang lại bầu không khí thoải mái và hấp dẫn cho cả khách hàng cũng như khách hàng xóm, tất cả khách truy cập cũng sẽ có thể tham gia vào nhiều cơ hội giáo dục tài chính khi ở trong Café.

Từ các màn hình tương tác hiển thị nội dung quản lý tài chính đến các buổi Huấn luyện kiếm tiền bí mật miễn phí trực tiếp cho đến các Hội thảo về tiền miễn phí được lên lịch thường xuyên, Café mang đến trải nghiệm làm nổi bật các con đường cơ hội để đạt được mục tiêu tài chính. Các Đại sứ Café cũng sẽ có mặt tại chỗ để hỗ trợ khám phá các giải pháp và lựa chọn ngân hàng trong khi các máy ATM sẽ luôn sẵn sàng cho các dịch vụ ngân hàng.

“Capital One Cafés không chỉ là nơi để nhận trợ giúp về tài khoản hoặc tập trung vào sức khỏe tài chính, chúng còn là một không gian triệu tập cho cộng đồng địa phương. Việc đầu tư của chúng tôi vào địa điểm Anacostia MLK Gateway mang đến cho chúng tôi cơ hội mang trải nghiệm đó đến những điều quan trọng khác Khu vực lân cận DC, bổ sung cho mạng lưới Quán cà phê và Chi nhánh hiện có của chúng tôi, “Jennifer Windbeck nói (Phó Chủ tịch Cấp cao của Capital One Cafés, Chi nhánh và Ngân hàng Tư nhân – Senior Vice President of Capital One Cafés, Branches, & Private Banking).

Luôn chú trọng xây dựng cho cộng đồng và khách hàng mà quán phục vụ cho nên Capital One Café sẽ cung cấp không gian họp miễn phí cho các hiệp hội khu vực lân cận, tổ chức phi lợi nhuận và sinh viên. Hỗ trợ các tổ chức khác nhau trên toàn khu vực Thủ đô D.C., Capital One có mối quan hệ bền chặt với các đối tác cộng đồng có trụ sở tại Anacostia bao gồm Tổng công ty Phát triển Kinh tế Anacostia (Anacostia Economic Development Corporation,) , Hợp tác Tăng cường Gia đình Viễn Đông Nam (Far Southeast Family Strengthening Collaborative) và Tập đoàn Phát triển ARCH (ARCH Development Corporation.).

Nhóm Menkiti đã tích cực gắn bó với lịch sử cộng đồng Anacostia trong bốn năm qua, cùng nhau hợp tác để thực hiện tầm nhìn hợp tác nhằm phát triển kinh tế công bằng và bền vững ở Phường 8. MLK Gateway sẽ bao gồm việc ra mắt vườn ươm công nghệ kích hoạt địa điểm cho phần lớn thời gian trong ngày và cung cấp việc làm và con đường đến cơ hội cho người dân và doanh nghiệp. Giai đoạn Hai của dự án bao gồm xây dựng một tòa nhà mới tại 1909-1913 Martin Luther King Jr. Ave. SE với khu bán lẻ và văn phòng nhiều tầng trên mặt phố với bên trên sẽ đóng vai trò là ngôi nhà mới cho Bộ Gia cư và Phát triển Cộng đồng (Department of Housing and Community Development.).

“Cam kết của chúng tôi đã và sẽ luôn là nâng cao chất lượng cuộc sống trong các cộng đồng đô thị của Hoa Kỳ. Chúng tôi rất vinh dự được hợp tác với những người có cùng cam kết khi chúng tôi phát triển dự án này nhằm mang lại tầm nhìn của cộng đồng về tương lai của khu dân cư Anacostia “, Menkiti nói.


The Menkiti Group Welcomes Capital One Café To MLK Gateway
Capital One Café inks lease for third Washington, D.C. location at MLK Gateway in historic Anacostia

WASHINGTON, Aug. 13, 2020 /PRNewswire/ — The Menkiti Group, a local DC-based minority-owned integrated real estate services company focused on enhancing urban neighborhoods, announced today that Capital One Café will be the newest tenant at their historic Anacostia MLK Gateway project opening in 2021. Located at the corner of Good Hope Road and Martin Luther King Jr. Avenue SE, MLK Gateway is being developed by The Menkiti Group and is poised to become a catalytic center of commerce and street-fronting retail, driving economic opportunity in the heart of historic Anacostia.

Phase One of MLK Gateway includes a mix of commercial uses and features the restoration of 14,000 square feet of ground floor retail as well as 20,000 square feet of newly built office space. The project is anchored by Enlightened Inc., an award-winning information technology and cybersecurity firm that will relocate its new headquarters to MLK Gateway. The project’s design embraces and incorporates the site’s existing historic facades and is a rich backdrop for a new epicenter of commerce, culture and technology with a vibrant mix of neighborhood-serving retail.

“Our vision for MLK Gateway has always been to create a community-oriented project that drives neighborhood impact,” said Bo Menkiti, founder and chief executive officer, The Menkiti Group. “The opportunity to have Capital One Café join us as a tenant at MLK Gateway further delivers on our mission to enhance historic Anacostia with neighborhood offerings that support community engagement and economic vitality.”

Capital One Café will occupy approximately 3,700 square feet at MLK Gateway, bringing reimagined design and banking services to the space. The Café will offer a full-service coffee and tea bar featuring locally sourced food and beverages, complimentary Wi-Fi, as well as nooks and meeting rooms for the public to use as collaborative workspaces. Intentionally designed to provide a relaxed and inviting atmosphere to both customers as well as neighborhood guests, all visitors will also be able to engage in a variety of financial education opportunities while in the Café.

From interactive screens showcasing financial management content to free confidential one-on-one Money Coaching sessions to regularly scheduled free Money Workshops, the Café provides an experience that highlights opportunity paths to achieve financial goals. Café Ambassadors will also be on site to assist with exploring banking solutions and options while ATMs will be readily available for banking services.

“Capital One Cafés are not only a place to get help with accounts or focus on financial wellness, they serve as a convening space for the local community. Our investment in the Anacostia MLK Gateway location gives us the chance to bring that experience to another important DC neighborhood, complementing our existing network of Cafés and Branches,” said Jennifer Windbeck, Senior Vice President of Capital One Cafés, Branches, & Private Banking.

Consistently focused on building with and for the communities and customers it serves, Capital One Café will offer free meeting space for neighborhood associations, non-profits and students. Supporting various organizations across the D.C. Metropolitan area, Capital One has strong relationships with Anacostia-based community partners including the Anacostia Economic Development Corporation, Far Southeast Family Strengthening Collaborative, and ARCH Development Corporation.

The Menkiti Group has been actively engaged with the historic Anacostia community for the past four years, working together to execute on a collaborative vision for equitable and sustainable economic development in Ward 8. MLK Gateway will include the launch of a technology incubator activating the site for the greater part of the day and providing jobs and pathways to opportunity for residents and businesses. Phase Two of the project includes construction of a new building at 1909-1913 Martin Luther King Jr. Ave. SE with street-level retail and multi-story office space above which will serve as the new home for the Department of Housing and Community Development.

“Our commitment has and always will be to enhance the fabric of life in America’s urban communities. We are honored to partner with those who share a similar commitment as we develop this project that brings to life the community’s vision for the future of the Anacostia neighborhood,” said Menkiti.

ABOUT THE MENKITI GROUP
The Menkiti Group is a Washington, D.C.-based real estate services company dedicated to enhancing the fabric of life in America’s urban neighborhoods through the strategic development, management, and sale of residential and commercial property. Over the past 15 years, The Menkiti Group has delivered and maintains in its pipeline more than 2 million square feet of property, has invested over $200 million in D.C.’s emerging neighborhoods and has assisted over 2,000 families in purchasing their first homes. For more information, please visit MenkitiGroup.com.

ABOUT CAPITAL ONE
Capital One Financial Corporation (www.capitalone.com) is a financial holding company whose subsidiaries, which include Capital One, N.A., and Capital One Bank (USA), N.A., had $243.7 billion in deposits and $365.7 billion in total assets as of December 31, 2017. Headquartered in McLean, Virginia, Capital One offers a broad spectrum of financial products and services to consumers, small businesses, and commercial clients through a variety of channels. Capital One, N.A. has branches located primarily in New York, Louisiana, Texas, Maryland, Virginia, New Jersey, and the District of Columbia. A Fortune 500 company, Capital One trades on the New York Stock Exchange under the symbol “COF” and is included in the S&P 100 index. Visit the Capital One newsroom for more Capital One news.

SOURCE The Menkiti Group

Related Links

www.MenkitiGroup.com


https://www.prnewswire.com/news-releases/the-menkiti-group-welcomes-capital-one-cafe-to-mlk-gateway-301112086.html